Tapahtumat

Viikottaiset tapahtumat

 • ma
  18:00

  Murhamysteeri maanantaisin 4.12. alkaen

  Lisätietoja
  Maanantaisin jälleen Callessa sisäiset salapoliisit pääsevät vapaaksi kun ratkaistaan maanantain murhamysteeri.
  Tässä kuvittellisessa visassa ei pärjää pelkällä yleistiedolla; muistista, laskutaidosta ja loogisesta päättelykyvystä on tässä visassa suuri etu.
  Kokoa oma 1-5 hengen joukkueesi ja testaa, olisiko sinusta oman elämäsi agentiksi. Tässä pelissä ei pelkällä yleistiedolla pärjää!
  Visa on tarkoitettu aikuisille kysymysten vaikeustasosta johtuen, mutta perheen pienimmät toki tervetulleita mukaan kannustamaan.
  Murhamysteerin finaalin ratkaisu alkaa klo 18:00 ja kesto on noin 2 tuntia, osallistuminen ilmaista, tervetuloa!Finaalin kunnaksi vedetään kaksi kierrosta murhamysteeriä!

Keikat Calle-talossa

 • pe
  26.4.
  12.00

  Pyhä Aisti 26.-28.4.2024

  Lisätietoja

  Anna aistiesi aueta Pyhätunturissa 26.–28.4.2024. PYHÄ AISTI -festivaali kutsuu maagiseen maailmaan, jossa kiehtovin musiikkikattaus ja loppukevään parhaimmat laskusessarit kietoutuvat yhteen viikonlopun mittaiseksi kevätfestivaaliksi. Iltaisin klubi-dj:t tanssittavat yleisön taivaisiin ja livebändit kutkuttelevat aisteja. Omat aistinsa avaavat:

  KARRI KOIRA
  YEBOYAH
  MELO
  GRANDE MAHOGANY
  NEW RO
  LALA SALAMA
  JORI HULKKONEN & JIMI TENOR LIVE
  LIL’ TONY
  JONI DJ
  MARY YOUNG
  DJ HAPAN KORPPU
  SOMBADI
  TOIMI TYTTI
  LASKURYHMÄ FORRE

  Päivisin tunturin kepeä tunnelma ja lumen syleilyssä soiva musiikki houkuttelevat liittymään ystävien seuraan hiihtokeskuksen rinteille. Aisti Areenalla musiikin lisäksi taidetta on laskeminen, josta voi nauttia joko itse osallistumalla tai toisten taitoja ihastelemalla. Forre-sessarit ovat jälleen lupaus mitä taitavimmista tempuista.

  Edessämme on jotain suurenmoista ja merkillistä.

  Osta liput Eventualista

  Lisätietoa ja päiväkohtaiset aikataulut Pyhän nettisivuilta